МОРЕХІДНЕ УЧИЛИЩЕ НА МІЖДНАРОДНІЙ ВЫСТАВЦІ «ОСВІТА ТА КАР’ЄРА – ДЕНЬ СТУДЕНТА 2017»

16 – 18 листопада 2017 року відбулася XXXII Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2017», яка традиційно проходила у «серці» Києва в Українському домі.

Ця масштабна виставка дозволяє обмінюватися досвідом на міжнародному рівні, обговорювати актуальні питання, презентувати нові напрямки та визначити ефективні шляхи розвитку галузі, створювати нові партнерські відносини з представниками зарубіжних університетів. Виставка надала можливість усім учасникам якнайкраще презентувати свої освітні послуги, обговорити ключові вектори стратегії розвитку освіти та знайти спільні рішення щодо просування національної освіти.

За 3 дні роботи виставку відвідало тисячі зацікавлених в навчанні осіб, які могли ознайомитись з інформацією про ВНЗ та їх стендами.

 Морехідне училище ім. О.І. Маринеска Національного університету «Одеська національна морська академія» отримало Гран-Прі у конкурсі тематичних номінацій: «Iнформаційні ІТ-технології у вищому навчальному закладі».

Щорічно у виставці приймають участь понад 50 закордонних вищих навчальних закладів. Ця виставка з 2008 року має статус Міжнародної, згідно з дорученням Кабінету міністрів України.

На стендах виставки працювали представники українських та закордонних навчальних закладів, проходили консультації з відвідувачами та обмін досвідом між учасниками.

Із року в рік масштабність та представницький розмах виставки впевнено зростає, що говорить про забезпечення кожною країною доступу до якісної освіти та створення належних умов для здобуття знань та опанування професій.