МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА «ОСВІТА ТА  КАР’ЄРА - ДЕНЬ СТУДЕНТА 2014»

13 - 15 листопада в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася двадцять шоста спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра - День студента 2014» та виставка «Освіта за кордоном». Відкриття відбулося за участю Голови Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти Лілії Гриневич, заступника Міністра освіти і науки України Павла Полянського, президента Національної академії педагогічних наук України Василя Кременя, організаторів виставки, а також поважних представників Канади, Чехії, Польщі, Ізраїлю та Франції в Україні.

Виставка традиційно розпочалася напередодні міжнародного Дня студентства й спрямована на інформування української молоді про можливості здобути якісну освіту як в українських університетах, так і зарубіжних. Цього року студентам та учням презентують свої освітні програми понад 160 вищих навчальних закладів України та міжнародних організацій, а також виші Великої Британії, Французької Республіки, Федеративної Республіки Німеччини, Швейцарської Конфедерації, Республіки Польща, Чеської Республіки, Республіки Кіпр, Держави Ізраїль, Австрії, Японської Держави, Канади, Республіки Ірландія та Грецької Республіки.

В роботі виставки «Освіта та кар’єра - День студента 2014» прийняло участь і Морехідне училище ім. О.І. Маринеска ОНМА.

Дуже сподобалась атмосфера виставки, крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі  мали можливість прослухати тематичні семінари та презентації, які проводили представники освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів.

Виставка справила враження на курсанта училища СМВ Циганенко Володимира, який був її учасником. Він зазначив :” Виставка залишила дуже багато прекрасних вражень і позитивних емоцій, я також побачив цікавих людей. Ця подія залишиться назавжди у моїй пам'яті”.

У ході виставки майбутні абітурієнти та їх батьки змогли дізнатися про підготовчі програми університетів, рівень вимог до сертифікатів ЗНО зі вступних предметів, кар’єрні перспективи студентів, рівень працевлаштування випускників та іншу актуальну інформацію з питань освітньої діяльності вищих навчальних закладів.

 

Наше училище  брало участь у номінації “Досягнення у працевлаштуванні випускників ВНЗ”, та було нагороджено Золотою медаллю і Дипломом.

Під час ознайомлення  з навчальними закладами — учасниками виставки роботу училища високо було відзначено  Василем Кременем і Лілією Гриневич.

Начальник училища Олександр Іванович Сабуров подарував організаторам виставки - товариству “Знання” герб - емблему морехідного училища.