ПОПОВНЕННЯ В МОРСЬКОМУ БРАТСТВІ

     Вісімнадцятого  липня в актовій залі старійшого в Україні морського навчального закладу в святковій та по домашньому теплій атмосфері відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів молодших спеціалістів 206 випускникам чотирьох спеціальностей нашого морехідного училища. Серед них дипломи з відзнакою одержали молоді спеціалісти судноводіння на морських шляхах: Пастушенко Д.А., Уткін А.Г.;  експлуатація суднових енергетичних установок: Гуйван Н.А., Кучурка О.О.; організація перевезень і перевантажень на водному транспорті: Рядинська Д.О., Сьомова Н.С.

         Традиційно, після того як урочисто відлунали звуки Гімна нашої держави, церемонія вручення розпорчалась вітальним  словом  та побажанням  «семи футів під кілем» від начальника училища заслуженого працівника освіти України, кандидата технічних наук, доцента Сабурова Олександра Івановича. З наставленнями для тих хто зв'язав свою долю з морем, побажав продовжувати морські традиції  виступив колишній випускник нашого училища капітан дальнього плавання, голова «Асоціації морських капітанів Одеси» Пастернак Олег Яковлевич. Багато привітань на адресу випускників було від начальників спеціальностей та викладачів, кураторів, ОРСВ, батьків та гостей з інших навчальних закладів. Дуже теплі та щирі слова були адресовані випускниками педагогам училища, які за три роки навчання підготували для моря та морегосподарчого комплексу не тільки грамотних фахівців, що сьогодні виходять із цінним багажем знань на самостійний шлях,  але і достойних громадян нашого суспільства. Також зі словами вдячності юні фахівці щиро подякували та  вклонилися за неоціниму підтримку своїм батькам та родичам.

     На заочному відділенні  нашого  морехідного училища випуск відбувся наступного дня.  Дипломи молодшого спеціаліста одержали ще 191 випускник. Слід сказати, що в цьому році всі 397 молодих фахівців отримали дипломи нового європейського зразка.

      Успіхів Вам, дорогі наші випускники, кар'єрного росту, щастя, миру та добробуту!