УЧАСТЬ МОРЕХІДНОГО УЧИЛИЩА В МІЖНАРОДНИХ ВИСТАВКАХ

Делегація Морехідного училища ім. О.І. Маринеска Національного університету «Одеська морська академія» у листопаді 2016 року приймала участь у двох  освітянських міжнародних виставках з метою презентації нашого навчального закладу та профорієнтаційної роботи серед молоді присвячені до святкування Дня студента :

  • Четверта Міжнародна виставка «Осінній салон «Вища освіта-2016», яка проходила у місті Львові 11-12 листопада 2016 р. в палаці мистецтв, яку проводив міжнародний освітній центр за  підтримки Львівської Торгово-промислової палати.

За участь у виставці Училище було нагороджено Дипломом учасника IV Міжнародної виставки «Осінній салон «Вища освіти – 2016» .

 

  • Тридцята міжнародна виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2016» проходила у Києві з 17 по 19 листопада 2016 року у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім», яку проводила Всеукраїнська громадська організація Товариство «Знання» України.

За проведену роботу Училище отримало Гран Прі у номінації  «Міжнародне співробітництво в галузі освіти та науки»

 

На виставках  були представлені Вищі навчальні заклади України та Європи, які презентували свої заклади, молодіжні програми, програми обміну студентами та досвідом у галузі освіти шляхом проведення семінарів, круглих столів. Розглядались питання міжнародного співробітництва, подальшого розвитку освіти й провадження сучасних технологій та інноваційних методів навчання.

Учасники виставки пропонували інформацію на стендах, розповсюджували рекламно-інформаційні матеріали, спілкувались з майбутніми абітурієнтами та їх батьками.

 

Член делегации Т. Кондратова,

курсант 321 группы