УЧАСТЬ  У  МІЖНАРОДНОМУ  ФОРУМІ  “TRANS EXPO ODESA-MYKOLAIV - 2019”

20 вересня 2019 року курсанти та викладачі училища прийняли участь у “Міжнародному форумі TRANS EXPO ODESA-MYKOLAIV 2019”, який відбувся на території суднобудівно-судноремонтного заводу у м. Миколаєві. В форумі приймали участь іноземні та українські компанії, представники депутатського корпусу Верховної Ради України, керівники провідних фінансових інститутів світу, фахівці морегосподарського комплексу, суднобудівної та інших галузей.

Курсантам і викладачам була проведена екскурсія - ознайомлення з практичним досвідом компанії у відновленні суднобудування, огляд потужностей заводу з демонстрацією основних виробничих процесів - від виготовлення деталей, з сучасним обладнанням від провідних іноземних виробників, до формування міцних корпусів суден. Також відбулося відвідування найбільшої в Україні спеціалізованої виставки «Суднобудування та водний транспорт 2019».

Найголовнішою подією цього заходу стало урочисте введення в експлуатацію 140-метрового самохідного плавкрана проекту П-140 NUBILON MAX - найбільшого кранового судна класу «річка-море» під прапором України, збудованого за останні 25років незалежності України, і найбільшого за всю історію суднобудівного заводу «НІБУЛОН».

Курсанти і викладачі отримали можливість побачити унікальне водне шоу і масштабний парад флоту компанії «НІБУЛОН», що на сьогодні налічує 75 суден,  найсучаснішого в Україні флоту, збудованого на українському заводі з українського металу, який ходить під українським прапором.