ЧЕРГОВИЙ ВИПУСК МОРЕХІДНОГО УЧИЛИЩА

Морехідне училище ім. О.І. Маринеска Національного університету «Одеська морська академія» провело урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста  випускникам. Це важлива подія для керівництва, випускників  та їхніх рідних. Для випускників - чергова сходинка до професійної зрілості та незалежності. Для керівництва - хвилювання за подальшу судьбу своїх вихованців та надія на те,  що в них все складеться добре.

На шляху до диплому були цікаві заняття, ранкові шикування. Посвячення в курсанти, життя  в екіпажі,  практика  на суднах, робота в морських портах, державні екзамени та захист дипломного проекту.

Церемонія вручення традиційно почалась з офіційної частини. На адресу випускників звучали теплі слова Начальника училища Сабурова О.І., викладачів, самих випускників та гостей. 

         Морегосподарський ринок праці України і Світу поповнили 76 судноводіїв, 88 судномеханіків, 22 експлуатаційники та 21 електромеханік.        

 

Це майбутні капітани, судномеханіки, працівники морських портів.

Дипломи з відзнакою отримали:

Судноводії:          Прудкий А.А.

                           Річняк Ю.О.

                           Мішин В.О.

Судномеханіки:   Антонов Д.О.

                           Тищук Б.Є.

                           Каланча А.І.

Експлуатаційники:Зенченко Д.В

                           Молодець О.С.

                           Хомін О.В.

За участь у громадському житті училища відзначені грамотами старшини, учасники олімпіад, спортивних змагань, художньої творчості.

 

Хай щастить Вам, випускники 2019 року

В ДОБРИЙ ПУТЬ!!!