Грант на оплату навчання для курсантів Морехідного коледжу ім. О. І. Маринеска

    В цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога.

    В зв'язку з цим ми хочемо потурбуватися про наступне покоління нашої держави і надати можливість юним українцям отримати безкоштовне навчання.

    Давайте об'єднаймося! Нехай кожен зробить свій вклад для побудови гідного майбутнього України.   

    Запрошуємо студентів Морехідного фахового коледжу ім. О.І. Маринеска взяти участь у соціальній програмі Scholarship. 

    Адже майбутнє нашої країни не тільки в руках наших відважних військових, а й у ваших! 

    Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ. 

    Наразі відкрито 9 номінацій:

9 500 грн. - https://rental-power.com.ua/ua/sotsialnyj-proekt-scholarship-dlja-studentov-razdaem-granty-na-obuchenie/ (запитання та роботи надсилати на пошту: .(Этот E-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен JavaScript) )

17 500 грн. - https://www.lumident.kiev.ua/ua/sotsialnaja-programma-scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту: .(Этот E-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен JavaScript) )

25 000 грн. - https://art-trade.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: .(Этот E-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен JavaScript) )

30 000 грн.  https://autoclav.com.ua/ua/scholarship/ ( для того, щоб отримати відповідь на запитання або надіслати роботу потрібно заповнити анкету на сайті програми )

30 000 грн. - https://dobroyou.com/ua/scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту: .(Этот E-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен JavaScript) )

30 000 грн. - https://kes.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: .(Этот E-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен JavaScript))

30 000 грн. - https://belsta.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: .(Этот E-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен JavaScript) )

100 000 грн. - https://seoquick.com.ua/ua/scholarship-ua/ ( запитання та роботи надсилати на пошту: .(Этот E-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен JavaScript) )

100 000 грн. - https://trading.biz/ua/scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту: .(Этот E-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен JavaScript))

Участь повністю безкоштовна. 

Ми оплачуємо навчання в усіх закладах, як приватних, так і державних. 

 

Брати участь можуть усі здобувачі освіти, навіть абітурієнти.

Студенти можуть писати роботу, якщо їх зацікавила тема, навіть якщо професійне спрямування не співпадає.

Головна умова, щоб автор статті перебував на контрактній формі навчання, оскільки всі гранти виплачуються лише за цією умовою навчальному закладу.

 

Розбудуймо Україну разом! Слава Україні!

З повагою

Лілія Ярмоленко

Куратор благодійних проектів

https://scholarship.events/