МІЖНАРОДНА  ВИСТАВКА  “ОСВІТА  ТА  КАР’ЄРА  -  2015”  В  КИЇВІ

16-18 квітня 2015 року в Києві відбулася щорічна міжнародна спеціалізована виставка "Освіта та кар’єра – 2015" та виставка закордонних навчальних закладів „Освіта за кордоном”, яка традиційно проходила  у «серці» Києва в Українському домі.

Це найбільша освітня виставка в Україні за кількістю реальних учасників та відвідувачів, за 3 дні роботи відвідало виставку більше ніж 8000 зацікавлених в навчанні осіб, які могли ознайомитись з інформацією про ВНЗ та їх стендами.

Морехідне училище ім. О.І. Маринеска Одеської національної морської академії отримало дві нагороди: Золоту медаль у номінації “Досягнення у працевлаштуванні випускників вищого навчального закладу” та почесне звання

 “Лідер професійно-технічної освіти України”. Дипломи підписані Міністром Освіти і науки С.М. Квітом і Президентом Національної академії педагогічних наук України В.Г. Кременем.

Щорічно у виставці приймають участь понад 50 закордонних вищих навчальних закладів; це - перша освітянська виставка, що з 2008 року має статус міжнародної згідно з дорученням  Кабінету міністрів України.
На стендах працюють представники українських та закордонних навчальних закладів, проходять консультації з відвідувачами та обмін досвідом.  Із року в рік масштабність та представницький розмах виставки впевнено зростає.