ВИСТАВОЧНА ВЕСНА (ФОТО)

24 -25 березня 2018 році відбулася Міжнародна виставка "Вища освіта - 2018" яка проходила  у Львіьському палаці мистецтв під організацією Міжнародного освітнього центру за підтримки Львівської Торгово-Промислової Палати, Управління освіти Львівської міської ради та Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, Львiвського мiського центру зайнятостi.

Це унікальна спеціалізована виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів на теренах Західної України, в якій беруть участь кращі вищі навчальні заклади України та зарубіжжя. Учасники Виставки могли поспілкуватись з представниками кожного вишу, дізнатись всю необхідну інформацію про вступ, прийняти участь у семінарах, презентаціях, відкритих дискусіях.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19-21 квітня 2018 року в Києві відбулася тридцять третя міжнародна спеціалізована виставка "Освіта та кар’єра – 2018" та виставка закордонних навчальних закладів „Освіта за кордоном”, яка традиційно проходила  у «серці» Києва в  приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва "Український дім" що на Європейській площі.

Це - перша освітянська виставка, що з 2008 року має статус міжнародної згідно з дорученням Кабінету міністрів України і найбільша освітня виставка в Україні за кількістю реальних учасників та відвідувачів.

За  дні роботи виставку відвідало багато зацікавлених в навчанні осіб, які могли ознайомитись з інформацією про ВНЗ та їх стендами, директори загальноосвітніх шкіл, коледжів, батьки майбутніх абітурієнтів та самі випускники з різних регіонів України.

На стендах працюють представники українських та закордонних навчальних закладів, проходять консультації з відвідувачами та обмін досвідом. Із року в рік масштабність та представницький розмах виставки впевнено зростає. У виставці беруть участь провідні українські освітні агенції та закордонні вищі навчальні заклади  з різних країн світу.

Морехідне училище ім. О.І. Маринеска Національного університету «Одеська морська академія» отримало Гран-Прі у номінації «Досягнення у працевлаштуванні випускників вищого навчального закладу» та почесне звання “Лідер вищої освіти України”  підписані  Президентом Національної академії педагогічних наук України В.Г. Кременем і виконуючим обов’язки директора ДНУ «Інституту модернізації зміст освіти» МОН України Доктором педагогічних наук, професором  О.М. Спіріним.